за нас

Чинч електрична производства Ко., Линд. е еден од најголемите производители на индустриски електрични производи во Кина и е меѓународна претпријатија, која посебно се развива, произведува и продава водечкиот светски ниво висок и ниски електрична електрична дистрибуција и елементарска опрема, електрична опрема, Инструмент и метар, градење електрично, автоматски, Жица и кабел, електрична енергија и електрична опрема, итн. Нашата претпријатија има сопствени меѓународни докази на ISO9001, CE, CB… сертификации. Имаме џиновски дистрибуција и услуги во повеќе од 35 земји и региони во светот. Квалитетот и услугата на нашите производи уживаат високи репутација од корисниците дома и во странство. Нашата компанија поседува целосна група на увезната производствена опрема, совршен метод на мерење и целиот систем за управување на компјутерски информации. Сите вработени ќе го сторат своето најдобро и ќе развијат повеќе нови електрични производи, Непрекинато подобрувај го квалитетот на производот и да ги зголеми пазарите дома и во странство . Ние, Chinh Electric Manufacturing Co, срдечно добредојде на сите муштерии дома и во странство да ја посетиме нашата компанија и да разговараме со нас. Се надеваме дека секогаш ќе бидеме твои верни пријатели.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Контактор на AC: Кратна надгледувачка на електронски компоненти за електрична менување

Воведување: Контакторите на АК играат клучна улога во осигурувањето на мазно и безбедно операцијата на електричните системи. Како основен компонент кој се пронајден во различни индустрии, вклучувајќи ја и индустријата на електронските компоненти, контакторите на АЦ овозможуваат контрола и пременуваое на електрична енергија. Во оваа статија ќе ги истражиме основите на контакторите на АК, нивните апликации и нивната важност во електричните с


Избирање на вистинскиот прекинувач на околината за вашите електронски уреди

Содржина: Разбирање колку е важно од избирањето на вистинскиот прекинувач на околината за вашите електронски уреди. Прокршувачи на кривични карти 3. Факти за да ги разгледаме кога ќе се избере прекршувач на кривични случаи 3.1 Вчитувајте капацитет 3.2 Рејтинг и системската компатибилност 3.3 Втората и окружна заштита 3.4


Воведување на пробивачите на кривични циклуси на случај во индустријата за електронска компоненти

Наслов: Објавувањето на значајноста на пробивачите на случајот во индустријата за електронска компоненти: Во динамичката пејзаж на индустријата на електронските компоненти, важноста на сигурните заштита на покраинските уреди не може да се потцени. Помеѓу суштинските компоненти во оваа кралба, прекршувачите на случајот на случајот (МКЦ) играат клучна улога. Оваа статија е за цел да се објави светлот


Како прекршувачите на колачите на случајот се обезбедуваат електрична безбедност во електронските компоненти

Содржина: Внесување 2. Разбирање на пробивачите на колачите на случајот 3. Важноста на електрична безбедност во електронски компоненти 4. Клучните карактеристики на пробивачите на кривични циклуси 4.1 Термални и магнетски патувачки единици 4.2 Кратна циркутна заштита 4. 3 Заштита заштита 4.4 Температура и чувствување притисок...


Наслов: Објавување на моќта на пробивачите на случајот во индустријата за електронска компоненти: Прекршувачите на случајот на случајот (МКЦБ) се неопходни компоненти во полето на електронските компоненти, особено во рамките на покраината заштита. Овие уреди се конкретно дизајнирани за да ги заштитат електричните системи од претстојните, кратки и други електрични ф


Вкупната водича за прекршувачите на колачиња на случајот - се што треба да знаеш


Знаете ли колку е важноста на пробивачот на случајот за електрична заштита.

Скривениот случај цирквите одигра важна улога во заштитата на електричната. Нејзината брза и точна кршење способност го заштитува електрична опрема и системи од електричните грешки како што е преоптоварено и кратки колка ..


Како да го продолжуваш животот на сервисот на добра цена и квалитетна UL електронска жица.

Редовно исчисти ја добрата цена и квалитетна UL електронска жица и околната област за да не постои прав, земја, или други загадувачи кои влијаат на нејзината нормална операција.


Гледај Повеќе