Rreth nesh

Chinh Electric Manufacturing Co., Ltd. Është një nga prodhuesit më të mëdhenj të produkteve elektrike industriale në Kinë dhe është një ndërmarrje ndërkombëtare, e cila zhvillohet veçanërisht, prodhimin dhe shit botën në nivelin kryesor të lartë dhe të ulët elektrik dhe të pajisjeve të shpërndarjes së elementeve, pajisjet e energjisë, Instrument dhe metra, ndërtimi elektrik, automatik, Tel dhe kabllo, elektricitet dhe pajisje elektrike, etj. Ndërmarrja jonë ka dëshmi ndërkombëtare të çertifikatave ISO9001, CE, CB. Ne zotërojmë një gjigand i rrjeteve të shpërndarjes dhe të shërbimit në më shumë se 35 vende dhe rajone në botë. Cilësia dhe shërbimi i produkteve tona gëzojnë reputacione të larta nga përdoruesit në shtëpi dhe jashtë vendit. Kompania jonë ka një grup të plotë të pajisjeve të prodhimit të importuar, metoda e përsosur e matjes dhe sistemi i administrimit të informacionit të kompjuterit. Të gjithë punonjësit do të bëjnë më të mirën e tyre dhe do të zhvillojnë më shumë e më shumë produkte elektrike, Përmirësoi pa ndërprerje cilësinë e produktit tonë dhe zgjerojmë tregjet në shtëpi dhe jashtë . Ne , Chinh Electric Manufacturing Co , mirëpresim me ngrohtësi të gjithë klientët në shtëpi dhe jashtë vendit për të vizituar kompaninë tonë dhe për të diskutuar biznesin me ne. Ne shpresojmë të jemi shokët e tu besnikë gjithmonë.

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Kontaktor i AC: Një përgjegjës i shkurtër i komponenteve elektronike për Ndryshim elektrike

Hyrje: Kontaktorët e AC luajnë një rol vendimtar në sigurimin e operacionit të qetë dhe të sigurt të sistemeve elektrike. Si një komponent thelbësor i gjetur në industri të ndryshme, duke përfshirë industrinë e komponenteve elektronike, kontaktorët e AC mundësinë kontrollin dhe ndryshimin e energjisë elektrike. Në këtë artikull, do të eksplorojmë bazën e kontaktorëve të AC, aplikimet e tyre dhe rëndësinë e tyre në s

2023-08-28 Shih më shumë

Zgjedhja e çështjes së drejtë për pajisjet elektronike

Përmbajtja Të kuptojmë rëndësinë e zgjedhjes së çarqes së duhur për pajisjet elektronike. Kërpuesit e qarkuesve të Rastit 3. Faktore për të marrë parasysh kur zgjedhim një çështje të rrezikshme 3.1 Ngarkoni kapacitetin 3.2 Vlerësimi i vullgjisë dhe Kompatibiliteti i sistemit 3.3 Udhëtimi aktual dhe mbrojtja e qarqit 3.4

2023-08-27 Shih më shumë

Paraqitja e shkelësve të qarkuesve të rastit të Moulded në Industria Elektronike

Titulli: Shfaqjen e rëndësisë së shkelësve të qarkut të rastit të paraqitur në Industri të Komponenteve elektronike: Në peisazhin dinamik të industrisë elektronike të përbërësve, rëndësia e pajisjeve të besueshme të mbrojtjes së qarkut nuk mund të zbatohet. Midis përbërësve thelbësore në këtë mbretëri, shkelësit e çështjes (MCCB) luajnë një rol vendimtar. Ky artikull synon të hedhë dritën

2023-08-26 Shih më shumë

Si sigurojnë sigurinë elektrike në komponentet elektronike

Përmbajtja 1. Hyrje 2. Kujtimi i shkelësve të qarkut të rastit 3. Rëndësia e sigurisë elektrike në Komponentet elektronike Veçoritë kryesore të shkelësve të Qarkuesve të çështjes 4.1 Njësitë e udhëtimit termal dhe magnetike 4.2 mbrojtje e qarkullit të shkurtër 4.4 3 Mbrojtja e mbingarkimit 4.4 Temperatura dhe ndjenja e presionit.

2023-08-25 Shih më shumë

Gjithçka që duhet të dini për shkelësit e qarkuesve në industrinë elektronike

2023-08-24 Shih më shumë

Udhëzimi i fundit për shkakuesit e qarkuesve të rrugës - çdo gjë që ju duhet të dini

2023-08-23 Shih më shumë

A e dini rëndësinë e rëndësisë së mbrojtjes elektrike

Breaker i rëndësishëm në mbrojtjen elektrike. Aftësia e saj e shpejtë dhe e saktë e prishjes mbron pajisjet elektrike dhe sistemet nga gabimet elektrike të tilla si mbingarkesat dhe qarqet e shkurtra. ..

2023-08-16 Shih më shumë

Si të zgjasë jetën e shërbimit të një çmimi të mirë dhe me cilësi UL

Pastroj rregullisht çmimin e mirë dhe tela elektronike me cilësi UL dhe zonën përreth, për të siguruar që nuk ka pluhur, baltë, ose infektantë të tjerë që prekin operacionin e tij normal.

2023-08-09 Shih më shumë

Shih më shumë